Канал 5 на терен - Колку угостителите ги почитуваат протоколите за работа?

Се почитуваат ли протоколите за работа од страна на угостителите.Канал 5 на терен со Државниот пазарен инспекторат во проверката на состојбата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер