Како учениците од 1 септември ќе ја следат наставата ?!

Први септември се наѕира и оваа година тој се дочекува со огромната непознаница како да се организира наставата и како таа методологија да е најдобра за учениците. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер