МВР влезе во ,,трага“ на инвеститорот на дивоградбата во ,,Мавровка“

Ако не општина Чаир, тогаш полицијата влегла во траг на ,,непознатиот” инверститор на дивоградбата во дворот на Мавровка и врз база на што доставила поднесок и до Oбвинителството. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер