Мнозинство од родителите се за комбинирана настава со физичко присуство и онлајн настава

68,7 проценти од родителите би избрале паралелен пристап – комбинирана настава со физичко присуство и онлајн настава, но никако не би поддржале настава со физичко присуство на децата ако има голем број на заразени. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер