Во Хрватска се одбележуваат 25 години од операцијата “Бура“

Хрватска одбележува 25 години од операцијата „Бура“. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер