Ниту една држава не може да биде целосно заштитена од терористите повратници

Ниту една држава не може да биде целосно заштитена од насилниот екстремизам на повратниците од боиштата на блискиот исток – вели безбедносниот експерт Злате Димовски. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер