Нов извештај за мониторингот на јавните набавки

Честите поништувања на тендерите ја отвораат дилемата дали така се прикриваат слабостите во спроведувањето на постапките за јавни набавки или, пак, манипулациите од институциите, велат од Центарот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер