Се чека конечна владина одлука за отворање на градинките

Нема податок колку проценти од дечињата се пријавиле на анкетата за престој во градинките од септември. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер