Македонија со далеку повеќе заболени од просекот на ЕУ, но бројките се стабилизираат

Македонија и понатаму е земја со неколкукратно повеќе новозаболени од вирусот во однос на просекот на Европската Унија, но бележи стабилизрање бројките.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер