Кој говори во име на Собранието, кога тоа е распуштено, а новото не е конситуирано?

Кој говори во име на Собранието, во услови кога тоа е распуштено, новото не е коонситуирано, а и досегашниот претседател кој сега технички ја извршува должноста е на боледување? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер