Отворено студио на Канал 5: Поделени мислења за предноста од големата излезност

Во Отвореното студио на Канал 5 , Гоце Михајлоски разговара со александар Пандов и со Љубиша Николовски. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер