Отворено студио на Канал 5: Немаше изборни прекршувања

Во Отвореното студио од 21 часот, кое го води Гоце Михајлоски, гостите Зоран Димитровски и Бранко Героски се согласни дека немало нерегуларности на изборниот ден. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер