Како поминува изборниот ден во Скопје, Канал 5 на избирачките места

Ситуацијата за тоа како тече гласањето во Скопје ја следи Јана Јосифовска. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер