ДС го одржа 6 конгрес- Павле Трајанов реизбран за претседател

Конгресот се одржа во духот на одбележувањето 20 години од формирањето на Демократскиот сојуз, за што зборуваше претседателот Павле Трајанов. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер