Минимум 5 отсто од Буџетот да оди во образование

Минимум 5 отсто од Буџетот да оди во образование, евалуација на наставниот кадар, забрзана дигитализација, обновена инфраструктура на факултетите и инвестиции во студентските домови. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер