Последно одбројување до изборите – граѓаните со различна перцепција за кампањата

Пулсирање во предизборен такт – Македонија одбројува ситно до изборите на 15-ти јули. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер