Образовни дилеми: 1 септември во клупите, или пред компјутер

Далечинско образование или редовна настава во училниците, прашање кое веќе долго време си го поставуваат како родителите така и просветните работници. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер