МОСТ ќе ги следи изборите со близу 900 набљудувачи

Граѓанската асоцијација мост, ќе ги следи предвремените парламентарни избори со близу 900 набљудувачи на 696 гласачки места избрани според случаен и репрезентативен примерок. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер