Околу 700 болни и лица со коронавирус се пријавиле за гласање

Околу 750 лица болни од коронавирусот или во самоизолација се пријавиле за гласање. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер