Анкети - Реален приказ на јавното мнение или пак предизборна манипулација?

Партиите најчесто ги користат анкетите како алатка за манипулација и влијание на гласачите, а не како средство за дознавање на мислењето на граѓаните, оценуваат аналитичарите. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер