Апасиев: Се плашат од нас затоа и не напаѓаат

Можевме да се продадеме како некои други но ние го одбравме потешкиот пат. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер