Молотов коктел фрлен врз семејната куќа на командирот на прилепската полиција

Молотов коктел утрово околу 3 часот е фрлен врз семејната куќа на командирот на прилепската полиција Кирил Спиркоски на улица ,,Киро Крстески –Платникот' .. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер