Ќе имаме ли доволно брашно за леб годинава?

Почнува жетвата на пченицата и годнава без договорена откупна цена и без најави од стоковите резерви кои можат многу да помогнат да имаме стабилан цена на лебот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер