Седми ден од предизборната кампања

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски денеска ќе ги посети општината Конче, Радовиш и Струмица... Лидерот на СДСМ, Заев пак е во Радовиш.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер