Колку „бомбите“ ќе влијаат врз рејтингот на партиите?

Ред предизборни ветувања ред бомби во изборната кампања.. Но дали и колку партиите ќе се офајдат од нив? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер