Јовески гостин во вестите на Канал 5

За предизвиците пред кои е исправено Државното јавно обвинителство во вестите на Канал 5 зборува обвинителот Љубомир Јовески. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер