Здравствениот синдикат бара здравствените работници да не се ангажираат на изборите

Докторите и медицинските сестри од Синдикатот на Клинички центар денеска со писмо до здравствените власти ќе бараат да се најде решение за колективно изземање на здравствените работници од избирачките одбори на претстојните избори. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер