Македонија пат: За тековно да ја одржува постојната патна мрежа потребен е буџет од над 60 м. евра

Македонија пат за тековно да ја одржува постојната патна мрежа годишно треба да има буџет од над 60 милиони евра. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер