Продановска : Вториот ден од отворањето на угостителските објекти беше мирен

Државниот пазарен инспекторат во „ноќен лов“ на неспроведувачи на мерките против ковид 19. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер