Владата ги објави протоколите за уписво градинките,во прво одделение и во средно образование

В понеделник под строги правила стартуваат усписите на новите првачиња Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер