Во 9 општини во Пелагонија се зголемува бројот на проекти со обновливи извори на енергија

Во деветте општини од пелагонискиот регион се зголемуваат проектите за обвновливи енергетски извори. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер