Играње на маса, гушкање – дел од угостителите од прв ден не го почитуваат протоколот за работа

Угостителските објекти кои од вчера повторно почнаа со работа стануваат нова опасност за ширење на вирусот откако уште од првиот ден се покажа дека во дел од нив воопшто не се почитува протоколот за работа. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер