Владата ја објави уредбата за платежните картички од 150 евра и за домашен туризам

До 3ти јули, односно за нешто повеќе од еден месец, граѓаните ќе ги добијат платежните картички за купување на домашни производи. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер