Дали 5-ти јули ќе биде компромисно решение за избори?

Дали 5 јули ќе биде датумот за одржување на превремените избори? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер