Македонија го празнува Денот на македонските и сесловенските просбетители Св. Кирил и Методиј

Македонија го празнува Денот на светите Кирил и Методиј, но годинава поради епидемијата државна делегација не замина на чествувањето во Ватикан. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер