Туризмот со две сценарија за ефектот од кризата – се очекува драстичен пад на приливот

Туризмот со две сценарија за ефектот од кризата. И во едното и во другото има предвидувања за пад на приливот и загуба на илјадници работни места. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер