Деспотовски: Нема застој во реализацијата на проектите поддржани од ФИТР

ФИТР ги презентираше избраните решенија на повикот креатон Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер