МПЦ одлучи како ќе се празнува Велигден

„Храмови за верниците следниов период сепак ќе останат отворени но со строго ограничување во нив. МПЦ одлучи – литургии ќе има, но во затворен простор за молитва смеат да присуствуваат најмногу пет верници.“ Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер