Опозицијата со нови предлог мерки, Спасовски сите идеи ќе бидат разгледани

Државата да субвенционира бруто плата на работниците во компаниите за март, април и мај во износ од најмногу 50% од платата на вработените . Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер