Спасовски: Владата не може да посегне по вториот пензиски столб

Владата не може да посегне по вториот пензиски столб. Вториот пензиски столб се пари на секој осигуреник лично. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер