Шпанија и Италија остануваат најкризни жаришта на корона вирусот на европско тло

Шпанија и Италија остануваат најкризни жаришта на европско тло, додека во Соединетите држави бројката на заболени и починати вртоглаво расте. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер