Османи: Со помошта од ЕУ и меѓународните донатори засега ќе се набават 55 респиратори

Досега обезбедени се 25 респиратори преку средства на Норвешката амбасада, преку Агенција на ОН, тие се во моментот во депо во Турција. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер