Благо намалување на бројот на жртви во Италија, во Шпанија во последните 24 часа има 738 жртви

И денеска поразителни бројки од Италија и Шпанија во битката со епидемијата од коронавирусот Тамара Стојкова, која го завршува својот последен ден во самоизолација Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер