МВР одобрило 83 од 477 поднесени барања за издавање пасоши

Само 83 барања од речиси 500 апликации за издавање пасош, одобрила во изминативе денови посебната комисија при МВР, формирана за да ги утвди најприоритетните случаи на кои име е неопходна патна исправа.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер