Неиздавањето дозволи за градба во Центар и Карпош може да ги зголеми цените на становите

Неиздавањето дозволи за градба во општина Центар и Карпош за околу две години може да ги покачи цените на становите во општини, проценуваат од консултантската компанија Фортон-МКА.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер