Глобалната психоза не ја одминува Македонија – откажани дел од патувањата во странство

Иако Македонија нема регистрирано случај на заболен од корона вирусот, глобалната психоза во светски рамки полека се прошири и во земјава.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер