Прилеп се подготвува за карневалот „Прочка 2020“

Прилеп на големо се подготвува за карневалот Прочка 2020 единствен на овие простори на кои подеднакво учествуваат и традиционални и современи маски. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер