Партиите ветуваат мирна и демократска кампања

На точно еден месец до почетокот на кампањата, партиите ветуваат мирна и фер кампања.. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер