Во Осломеј ќе се гради 100 мегаватна фотоволтаична електрана

Во рудникот за јаглен во Осломеј, ќе се гради 100 мегаватна, фотоволтаична електрана, по пат на јавно-приватно партнерство за кое веќе е објавен јавен повик. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер