Јавниот долг достигна 5,54 милијарди евра, презентирана нова алатка за транспарентност „Јавен долг“

Јавниот долг ќе биде ставен на увид на граѓаните, преку новата алатка презентирана од министерката за финансии Нина Ангеловска. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер